Jangela gida 2019-2020

  • JangelaIrailaren 9an hasiko da eta ikastetxeak berak kudeatuko du.

  • Bi jangela ditugu, bata jangela txikia bezala ezagutzen duguna eta eskolan kokaturik dagoena. Bertan  2, 3, 4 eta 5 urteko  ikasleek bazkaltzen dute. Bigarrena, Zubi-Buru Elkartean kokaturik dagoena eta lehen mailatik 6. maila bitartekoentzat erabiltzen duguna.

  • Jangela Batzorde bat dago, Zuzendariak, jangelako arduradunak, sukaldariek, begiraleek eta gurasoek osatzen dutena.

  • Jangelaren kudeaketa zuzenean egiten da eta ezaugarri hauek ditu.

    • Zubi-Buru elkartean, egunero prestatutako janaria.

    • Produktuak bertakoak.

    • Sukaldariak  eta zaintzaileak, Ausolagunek kontratatuak dira.

  • Kuotak (Hezkuntzak jartzen ditu):

    • Ohiko bazkalkidea (ez garraiatua)                          4’60€/menua

    • Ohiko bazkalkidea (garraio eskubidearekin)                       3’30€/menua

    • Noizbehinkakoa      bazkalkidea                                         5`20€/menua

  • Eskolako edozeinek zerbitzua erabiltzeko aukera izango du baina bezperatik abisatu beharko du. (Telefono zenbakia 943884251 posta elektronikoa jangela@lardizabal.eus). Finkoek jangela zerbitzua erabili behar ez duten bakoitzean abisatzea eskertuko da.

  • Ohiko bazkalkide gisa izateko gutxienez 8 hilabete, astean 4 egun eta urriak 15 baino lehen izena emanda egon behar da. Bestelako egoerak noizbehinkako bazkalkide gisa ulertzen dira

  • Ordainketa era desberdinak (OOG-enean hartutako erabakia)

-Ohiko bazkalkidea (finkoak eta garraiatuak): Hilabete bukaeran kontu korrontetik kobratuko zaizue.

-Noizbehinkako ikaslea (4 egun baino gutxiago astero geratzen dena). Hurrengo hilabetearen hasieran ordaindu behar duen kopuruarekin ohar bat helaraziko zaio. Ordainketa egiteko astebeteko epea dute.

-Noizbehinkako ikaslea (hilabetean zehar tarteka jangelako erabiltzeak direnak). Egunean bertan esku dirutan ordaindu beharko dute dagokion kopurua.

  • Ordainketa epeak betetzea derrigorrezkoa izango da zerbitzua erabili ahal izateko. Ordainketak eguneratuak izan arte ezingo da jangela zerbitzua erabili.

  • Ikasturteko menuak emailez  bidaliko zaizkizue.

  • Ikasleren batek alergiarik balu, jangelako arduradunari edota zuzendaritzari lehenbailehen adierazi behar dio. 

  • Ordutegi jarraia dugun egunetan (irailean eta ekainean, abenduak 21 eta apiralak 12) jangelako zaintza 14:15 arte izango da.

  • Ekainean ez bazenuten jangela erabiltzeko orria beteta entregatu edo momentu honetan jangela erabiltzeko interesa/beharra baduzue, jangelako arduradunari adierazi behar diozue.

2019-2020 IKASTURTEKO MENU OROKORRA

           
  ASTELEHENA ASTEARTEA ASTEAZKENA OSTEGUNA OSTIRALA
MENU OROKORRA
 
1. ASTEA   LENTEJAK BARAZKIAK ZOPA GARBANTZUAK
ENTSALADA ARRAINA mahonesarekin INDIOILARRA letxugarekin HARAGIA tomatearekin ATUN TORTILA
MAKARROIAK bexamelarekin YOGURTA FRUTA NATILAK FRUTA
FRUTA        
2. ASTEA BARAZKIAK BABARRUN GORRIAK ARROZA LENTEJAK ENTSALADA MIXTA
OILASKOA patatekin ARRAINA ilarrekin ALBONDIGAK KALAMARRAK letxugarekin MAKARROIAK 
FRUTA NATILAK FRUTA YOGURTA FRUTA
3. ASTEA BARAZKIAK ZOPA  ENTSALADA MIXTA BABARRUN TXURIAK MAKARROIAK
XOLOMOA piparrekin ARRAINA ilarrekin PAELLA  ARRAINA MAHONESAREKIN KROKETAK edo kalamarrak 
FRUTA KOLAKAOA FRUTA YOGURTA FRUTA 
4. ASTEA ARROZA kubatar erara BABARRUN GORRIAK ARRAIN ZOPA GARBANTZUAK ENTSALADA
KOLAKAOA GAILETEKIN ARRAINA mahonesarekin edo limoiarekin XOLOMOA piparrekin ARRAINA MAKARROIAK bolognesa erara
  YOGURTA FRUTA HELATUA FRUTA  
5. ASTEA TAPIOKA  ZOPA KUS-KUS, LENTEJAK BARAZKIAK ARROZA kubatar erara
OILASKOA patatekin ARRAINA piper saltsarekin  KROKETAK  edo kalamarrak letxugarekin   INDIOILAR PETXUGA piparrekin edo tomate saltsarekin NATILAK
FRUTA HELATUA FRUTA YOGURTA